LED rasveta

Prodaja LED rasvete

Sada je pravi trenutak da vašu rasvetu u kući, apartmanu ili preduzeću, zamenite led rasvetom.

Prednosti su mnogobrojne. U odnosu na obične sijalice sa užarenim vlaknom, led rasvetu odlikuje duži vek trajanja, ušteda u potrošnji električne energije, smanjenje troškova servisa i garantni rok od 2 do 5 godina.

LED rasveta je budućnost. Smanjite svoje troškove i izaberite boju svetlosti koja vam najviše odgovara. U ponudi imamo sve vrste led rasvete.

Led panele raznih oblika, veličina i boja svetlosti. Led plafonjere, lustere, podne i stone lampe. Takođe, prodajemo sve vrste led traka, napajanja i kontrolera za njih kao i aluminijumske ugradne i nadgradne kanalice sa difuzorima.

U ponudi imamo i sve vrste led sijalica tako da vaša postojeća rasvetna tela možete podmladiti i uštedeti novac prostom zamenom sijalice.

Ne smemo zaboraviti ni veliki izbor led reflektora sa ili bez senzora pokreta.

led-rasveta-vatuzice-prodaja
  • Led paneli
  • Led plafonjere
  • Led sijalice
  • Led lusteri
  • Led trake
  • Led reflektori

Spoljna i baštenska rasveta

instalacija-jake-slabe-struje

Električarske usluge

Preduzeće Vat vrši izradu svih vrsta instalacija jake i slabe struje. Iskusan tim električara spreman je da na najvišem nivou izvrši zamenu, ugradnju ili popravku električnih instalacija. Vršimo ugradnju i šemiranje svih vrsta razvodnih tabli i ormana, kao i  ugradnju svih vrsta rasvete.

Električari Užice

Preko 16 godina iskustva!

Električari Užice

Iskusan tim!

Električari Užice

Zadovoljni klijenti!

Pronađite nas na društvenim mrežama